Voor wie? Klachten waarmee u zich kunt aanmelden Hoe wordt er in deze praktijk gewerkt? Over mij Cognitieve gedragstherapie De behandeling, tarieven en bereikbaarheid Heeft u vragen?


drs Lucienne ToonenWat is cognitieve gedragstherapie?Voor veel klachten, zoals angsten, overmatig piekeren en depressies werkt cognitieve gedragstherapie het beste. Dit is een therapievorm waarin u leert anders te denken en te doen. Door op een nieuwe manier te kijken naar situaties, krijgen deze een andere betekenis en kunt u er op een betere manier mee omgaan.

Cognitieve gedragstherapie is een samensmelting van twee vormen van psychotherapie: cognitieve therapie en gedragstherapie. Bij cognitieve therapie gaat men ervan uit dat uw gedachten invloed hebben op uw gevoel. Gedragstherapie richt zich met name op het verband tussen dat wat u doet en dat wat u voelt.

Bij cognitieve gedragstherapie sporen we samen met u gedragspatronen en negatieve gedachten op die de problemen in stand houden. We proberen zo direct en concreet mogelijk aan te sluiten bij uw problemen en klachten.Registratie en/of verworven kennis:
  • GZ-psycholoog (BIG)
  • NIP psycholoog
  • Cognitief gedragstherapeut
  • EMDR therapeut
Lidmaatschap:


Praktijkadres Beuningen


Contactgegevens


Postadres
Constantiuslaan 25 Telefoon 024 6753930 Constantiuslaan 25
6642BR Beuningen Mobiel 06 53615370 6642BR Beuningen
Email info@psychologenpraktijktoonen.nl