logo

 

 

 

        Psychologen en Psychiater

Psycholoog in de regio Beuningen Nijmegen

Verzekeringen - tarieven

Wanneer u door uw huisarts verwezen naar ons bent, worden de gesprekken door de verzekering vergoed vanuit de basisverzekering. (behalve dus het eigen risico) Voor de behandeling hebben we een verwijsbrief nodig van uw huisarts, ivm de vergoeding van de verzekering.

De praktijk heeft met alle zorgverzekeringen een contract voor de BGGZ en de SGGZ. 

Wanneer u uw afspraak 48 uur vooraf afmeldt dan worden de kosten niet aan u gedeclareerd.

Samenwerken met andere zorgverleners.

De behandeling

Bij aanvang wordt er een intake afgenomen, vervolgens wordt er in onderling overleg een behandelplan opgesteld. De diagnose zal gesteld worden door uw behandelaar en met u afgestemd worden. Tijdens de behandeling zal er in overleg de voortgang gemonitord worden, afhankelijk van de problematiek zal dit in de meeste situaties een voormeting, tussenmeting als een nameting zijn. Afhankelijk van uw problematiek zullen er ook gesprekken en begeleiding plaatsvinden met de psychiater.

Tijdens de gesprekken vindt er evaluatie plaats, over hoe u de behandeling ervaart, wat de behandeling u brengt, wat u eventueel mist, of er meer of andere hulpvragen zijn etc. Deze evaluatie zal elk gesprek plaatsvinden. Zowel vooraf, tijdens als aan het einde van de therapie zal met u besproken worden of u zich prettig en op uw gemak voelt en wat we eventueel aan kunnen verbeteren, zodat we komen tot een aanpassende oplossing. Het is van belang dat er een goed contact is tussen u en de behandelaar.

Een gesprek duurt plusminus 45-60 minuten. Het hangt van uw klachten en behoeften af.

Wie is uw aanspreekpunt?

De behandelaar is uw aanspreekpunt. Dit kan zowel de psycholoog als de psychiater zijn.

Hoe wordt er omgegaan met uw patiëntgegevens?

Uw gegevens worden enkel gedeeld met andere verwijzers op basis van uw toestemming. U dient dan een toestemmingsverklaring te ondertekenen. Het beroepsgeheim kan worden doorbroken, in geval van bijvoorbeeld kindermishandeling en huiselijk geweld.

 

 

Kwaliteitswaarborg

De praktijk voldoet ook aan de volgende kwatiteitscriteria:

 • Binnen deze praktijk wordt er gewerkt volgens de beroepscode voor psychologen opgesteld door het NIP. In deze beroepscode staan de richtlijnen en gedragscode/regels vermeld die aan het beroepsmatig handelen van een psycholoog worden gesteld.

 • De behandelingen vinden plaats op basis van de multidisciplinaire GGZ richtlijnen opgesteld door het Trimbos.

 • Intervisiebijeenkomsten

 • Visitatie - certificaat

 • Bij en nascholing

 • Registratie behandelvaardigheden

 • Kwaliteitsstatuut klik hier

 • Kwaliteitsstatuut psychiater klik hier 

 • Kwaliteitsstatuut instelling klik hier

 • HKZ certificaat klik hier

 • KIBG

 • AVG klik hier

 • Psyzorg klik hier

 • BGGZ keurmerk klik hier

 • Rom - metingen en aanleveringen (er is een overeenkomst met de Stichting Vrijgevestigden ROMmen voor aanlevering van Rom-gegevens aan de Stichting Benchmark GGZ, SBG)

Calamiteiten

Stel dat uw psycholoog of psychiater onverwacht iets overkomt, in geval van bij voorbeeld overlijden, dan zal er contact met u op worden genomen door een collega-psycholoog.

Wachttijden

De wachttijd moet u rekenen op plusminus 3 weken, afhankelijk van op dat moment de situatie. Wanneer u contact opneemt, zal er een afspraak gemaakt worden voor een intake. De behandeling volgt dan 1/2 weken na de intake. Bij een vakantie zal er gekeken worden of u naar een collega psycholoog overgedragen kan worden.

Rapportcijfer 2021: 9

 

 

Praktijkadres Beuningen

Constantiuslaan 25
6642 BR Beuningen

Praktijkadres Nijmegen

Geeresteinstraat 32
6535 JX  Nijmegen

Contactgegevens

Telefoon 024 6753930
Mobiel 06 53615370
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Constantiuslaan 25
6642 BR Beuningen